top of page

Biodanza en família a Premià de Dalt

Aquest any 2022 la dansa de la vida m'ha conectat amb persones que m'han regalat oportunitats que anhelava.

Portar algo que tant m'aporta i porto temps fent-ho en altres localitats, a prop de casa. I així s'ha donat gràcies a la Núria que un temps després d'haver dansat juntes en le mateix grup regular, em va contactar a través de la web. Ella ja em coneixia i va confiar en la meva proposta.


Una possibilitat per integrar les famílies de diferents barris del poble de Premià de Dalt i oferir'ls-hi un espai cuidat molt lúdic, integrador i afectiu. Amb l'oportunitat de conèixer les emocions que ens visiten i aprendre a expressar-les.

Aquesta proposta s'ha enmarcat dins el dia internacional de la salut de les dones, i va iniciar a finals de maig i acabava a finals de juny, amb molt bona acollida.


Aquest nou curs escolar continuem amb aquests 2 cicles els mesos d'octubre i novembre, i ens repartirem entre l'escola Santa Anna i Can Figueres (nucli antic). El convit és a gaudir d'una estona amb els vostres infants, compartint temps de qualitat a través del moviment, el joc, la música, la vinculació afectiva i el grup.


Dansem?
Comments


Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page