top of page

DESCOBRINT ELS NOSTRES SUPERPODERS!!!

Aquest curs 2018-2019 el projecte d’ educació emocional a l’ escola Els Vinyals segueix en marxa i consolidant-se. Tal i com us anunciava el curs passat, hem fet variacions i aquest any la temàtica de les classes que hem realitzat amb les companyes del projecte ha estat “La Caixa dels súperpoders”.

Aquí teniu la notícia que vam preparar per al blog de l’escola:


Durant el primer i segon trimestre, els alumnes de Primària han treballat amb la Caixa dels Superpoders. Els Superpoders són aquelles qualitats que tot@s tenim, allò que ens surt molt bé i que ens fa millors persones. Cadascú en té els seus: el de la lectura, el de l’atenció, el de l’agilitat, el de la valentia, la calma, la perseverança, etc.


Tots tenim una Caixa on hem anat guardant eines que ens serveixen per estar més tranquils i per conèixer-nos millor. A casa, amb la família, també les hem fet servir. Ara que ja hem après com respirar per calmar-nos quan ens posem nervio@s, cançons amb moviments que ens ajuden a centrar-nos quan estem dispers@s o a col·locar-nos amb l’ esquena recta per tenir una bona digestió, som encara més superpoderosos i podem fer del món un lloc millor!

I sabeu què? Aquesta Caixa tan especial per als nens i nenes, la poden anar omplint de material, records, imatges de tot allò que tingui relació amb els Superpoders.


I tu, ja saps quins són els teus súperpoders??


​​

L’ equip de treball d’ aquest anys hem treballat intensament per integrar aquestes disciplines conjuntament, i per l’ elaboració del material utilitzat. Estem molt satisfetes del feedback obtingut per part de l’ equip docent participant del projecte, i sabem que la nostra feina consisteix a plantar llavors en els alumnes perquè quan estiguin preparats creixin amb una bona autoestima i capacitat per gestionar les seves emocions. És una gran oportunitat que escoles públiques com aquesta apostin per l’ educació emocional dins el seu projecte educatiu. Seguim amb satisfacció, aprenentatge i esperança.


Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page