top of page

Mans i Cor

Elena Lázaro

BIODANZA A L' ESCOLA

La Biodanza dins el context escolar es planteja com a activitat d'educació emocional que afavoreix la integració del grup classe, millorant la relació entre els alumnes i ajudant a prevenir el "bulling".

A nivell individual la pràctica de Biodanza proporciona als alumnes  una oportunitat  d' autoconeixement vivencial (des del propi cos en moviment i en interacció amb els companys) reforçant la seva identitat, reconeixent les seves emocions i descobrint tots els seus potencials genètics. Des del sistema Biodanza afavorim un espai de confiança i respecte perque les emocions que sorgeixen durant les classes es puguin alliberar sense fer mal a ningú, expressar i transformar en aprenentatges i actituds a favor del creixement integrat.  

Els elements que fem servir són la música, el moviment (diferents dinàmiques i propostes de moviment adaptades a cada curs), l'educació afectiva i l'entorn de grup. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquests vídeos són una mostra de Biodanza a l' escola, dins el Projecte d' educació emocional i en valors "Els Vinyals Creixem" (curs 2015-2016). 

Aquest és un projecte que porta en marxa des del 2016 fins al 2022. L'equip de professionals que impartim aquest treball som: les facilitadores de Biodanza Montse Grau i Elena Lázaro.

Aquest projecte es realitza gràcies a la  participació dels alumnes de cicle Infantil, Primària, les famílies i l' equip docent i directiu de l'Escola Els Vinyals i la subvenció de l'Ajuntament de Lliçà de Vall.

bottom of page