top of page

Salut Equilibri i Benestar amb Mans i Cor

Pateixes dolor o tensió muscular? tens dificultat per moure alguna part del cos? et costa relaxar-te i descansar al dormir? vius en estrès? notes ansietat? estàs desanimat/da? et falta de vitalitat?

Si t’identifiques amb alguna o vàries d’ aquestes situacions, és probable que no gaudeixis d’ un estat de salut òptim. Et convido a parar una mica i observar allò que t’ afecta, distanciar-te i buscar una solució. Per a fer aquest procés et proposo fer un parèntesi mentre et cuides en bones mans.


Conscient de l'estil de vida modern i de moltes de les seves repercussions a nivell físic, emocional, mental i energètic, et recordo que la salut no és només l’ absència de malaltia a nivell orgànic, sinó que la salut implica un equilibri òptim entre els diferents nivells i això proporciona armonía i benestar.


Coneixes els massatges terapèutics Mans i cor? A la majoria ens agrada que ens facin un bon massatge, però no acostumem a fer-nos aquest regal, que no és un luxe, és qüestió de permís o prioritats. Què hi ha més important que la teva salut? Tal com cuides la teva alimentació, fas exercici físic per mantenir-te en forma, parles de les teves inquietuds amb persones de confiança o professionals, etc. pots complementar aquests hàbits saludables amb un massatge terapèutic de manteniment, per anar eliminant tot allò que et pesa abans d’ esperar a que “la motxilla” estigui massa plena. Sovint estem molt en les obligacions “he de fer”…i també necessitem moments de relaxació per parar, sentir allò que amb les presses no percebem i sortir renovats.A part dels beneficis físics com l’ augment de circulació, regeneració dels teixits, l’alliberació de tensió muscular i major mobilitat, l’alliberació d’ endorfines (hormones del benestar) que ajuden a disminuir el dolor, etc. També ajuda a reduir l’ estrès i a millorar l’ estat d’ànim.


Mans i Cor és un projecte professional creat per la fisioterapeuta Elena Lázaro, jo mateixa, amb 10 anys d’ experiència en l’àmbit de la diversitat funcional i el massatge terapèutic a diferents balnearis, spa’s i centres de França i Catalunya.


A diferència de les mútues en les que els tractaments es basen en aparells, exercicis i el temps de teràpia manual acostuma a ser de 10 minuts... en canvi a Mans i Cor les visites són d’ una hora de durada amb un treball manual i atenció individualitzades. Primer farem una entrevista per saber el que necessites i recollir la informació mèdica que portis (en el cas de patologies importants) i a continuació realitzarem el tractament/ massatge que millor s’adapti a les teves necessitats. En funció del motiu de la consulta pot ser convenient un seguiment més continuat que pactarem conjuntament, o bé ens podem limitar a una sessió puntual quan sentis la necessitat.


T’ ofereixo un espai cuidat amb un acompanyament proper, professional i humà de prevenció i/o tractament dels desequilibris que alteren la teva salut. Com a fisioterapeuta i facilitadora de biodanza, combino la tècnica i el coneixement físic amb la gestió emocional i l’ escolta activa i empàtica, que aporten humanitat i sentit a la meva feina.


A l’ apartat de massatges d’ aquesta web trobaràs alguns testimonis dels pacients que s’ han posat a les meves mans.


Perquè et facis una idea dels meus serveis:

· Massatge descontracturant. Combinació de massatge profund (d'intensitat moderada o fort segons tolerància) amb tècniques de teràpia manual. Recomanat per a persones amb zones concretes de tensió/dolor/contractures que necessiten un tractament més localitzat.


· Massatge antiestrès: massatge lent i profund, més suau que el descontracturant. Recomanat per cuidar el teu sistema nerviós, ajuda a calmar la tensió física i mental.


· Massatge relaxant amb bols tibetans: vibració i so que harmonitzen a nivell cel·lular, emocional i mental. Aquest massatge es realitza a sobre de la roba. Recomanat per persones amb ansietat, insomni, estrès i dolor crònic.


Els dimarts a la tarda em trobaràs col·laborant a la clínica Health Cor, al barri de l’ Eixample de Barcelona (Metro: Verdaguer)

Els dimecres a Premià de Mar.

Properament: els dijous a L’ Hospitalet de Llobregat .


Recorda també que durant aquestes dates Nadalenques i la resta de l’ any, tens a la teva disposició Vals Regal. Una opció original, útil i vivencial per aquelles persones estimades.


Si vols estar informat/da de les promocions que ofereixo segueix-me a les xarxes per aprofitar els descomptes ben interessants.


Regala/'t salut i benestar en bones mans.

Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page