top of page

Biodanza a la Fira de la Terra 2018

El passat 22 d'abril es va celebrar com cada any, el dia de la Terra. Per 23a vegada es va realitzar la Fira de la terra a Barcelona, on pots trobar artesania, productes locals i serveis de teràpies, creixement personal, cultura, educació, ecologia... productes i activitats boniques i fetes amb amor.


Ja fa anys que el col·lectiu de facilitadores i facilitadors de Biodanza hi participa, ja que la Biodanza es basa en el principi de posar la vida al centre i respectar les diferents formes de vida. Per tant aquesta fira a part de ser molt agradable i interessant, ens vincula el planeta, la natura, i fa visible informació interessant que no ens expliquen a les notícies. Per cert, jo vaig conèixer així la biodanza l'any 2009, i aquest any és la primera vegada que hi col·laboro, ha estat una bonica experiència. A l’ estand hem tingut oportunitat de informar sobre els beneficis de la pràctica de biodansa, de fer xarxa i difondre els diferents grups actualment a Catalunya.


També vam realitzar dues sessions de Biodanza obertes a tothom, en un entorn molt acollidor. Durant una hora el llenguatge que predominava era no verbal, i tenia a veure amb el moviment del nostre cos, amb els gestos, el contacte, i les mirades que ens vinculen amb el nostre entorn, amb altres éssers dansants. Emocions que es desperten durant aquestes trobades, en l’ instant present, i queden gravades a les nostres cèl·lules.

Una bonica experiència facilitar una d’ aquestes sessions conjuntament amb la Claudia Clavel Duran, companya de formació i facilitadora amb grups a Terrassa. Va ser un regal i agraeixo a totes les persones que van venir a participar, amics i coneguts, i persones valentes o curioses, fins i tot estrangeres que van integrar-se a la sessió gràcies al llenguatge del cor (malgrat no entenguessin la nostra llengua de forma literal). I és que la biodansa ens ajuda a calmar la ment, a mirar sense judicis, a sentir empatía amb l’ altre sense necessitat de parlar.


Aquí en teniu una mostra de la vivència que es va crear, amb la presencia de tots i totes. Gràcies a totes les persones que ho van fer possible a nivell de gestió i organització.


Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page