top of page

La Biodansa arriba als parcs de Parets del Vallès durant els actes familiars i educatius

Aquest curs escolar 2018-2019 arrel del projecte d’ educació emocional que realitzem (Montse Grau i Elena Lázaro) a l’ escola Els Vinyals desde fa 4 anys, hem col·laborat amb l’ Ajuntament de Parets dels Vallès en un parell d’ ocasions. I és que quan ens demanen fer biodansa a l’ aire lliure, és un repte però ens encanta!!  • La primera ocasió va ser una activitat que formava part del dia internacional de les ciutats educadores.


Més informació sobre l’ Associació internacional de ciutats educadores a: http://www.edcities.org/


La nota de premsa:Master class de Biodansa, al Parc del Torn de Parets


Aquest divendres, 30 de novembre, a partir de les 16.45 h, el Parc del Torn de Parets serà l’escenari d’una master class de Biodansa, en el marc del Dia Internacional de les Ciutats Educadores.

A l’activitat hi assistiran l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor d’Educació, Miquel Pérez.

La Biodansa és un sistema de desenvolupament dels potencials humans a través de la música, el moviment (dansa) i el grup. Es treballa la relació a diferents nivells: amb un mateix, amb els altres i amb l’entorn, basant-se en l’educació en valors com l’escolta, el respecte, l’empatia, la cooperació, l’expressió de les emocions o la capacitat de reflexió.


La master class estarà conduïda per Montse Grau, especialitzada en Biodansa amb nens i adolescents i en aplicació de Biodansa a l’escola, i Elena Lázaro, especialitzada en Biodansa per a nens i joves.


Parets del Vallès, 28 de novembre de 2018
  • La segona ocasió va ser durant la Setmana de la família. Durant tota la setmana la ciutat de Parets s'omplia d' activitats familiars per compartir amb els infants. Per concloure vam tenir la sort d' un matí assolellat que va permetre la celebració d' aquesta festa al parc de la Linera de Parets, dotzena edició. Plena de música, dansa, creativitat, joc i vincles. Va ser una gran experiència molt enriquidora a nivell profesional i personal. Moltes gràcies al regidor d’ educació per apostar per la biodansa en l’àmbit educatiu i preventiu.
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page