Salut Equilibri i Benestar amb Mans i Cor

11-Dec-2018

Pateixes dolor o tensió muscular? tens dificultat per moure alguna part del cos? et costa relaxar-te i descansar al dormir? vius en estrès? notes ansietat? estàs desanimat/da? et falta de vitalitat?

Si t’identifiques amb alguna o vàries d’ aquestes situacions, és probable que no gaudeixis d’ un estat de salut òptim. Et convido a parar una mica i observar allò que t’ afecta, distanciar-te i buscar una solució. Per a fer aquest procés et proposo fer un parèntesi mentre et cuides en bones mans.

 

Conscient de l'estil de vida modern i de moltes de les seves repercussions a nivell físic, emocional, mental i energètic, et recordo que la salut no és només l’ absència de malaltia a nivell orgànic, sinó que la salut implica un equilibri òptim entre els diferents nivells i això proporciona armonía i benestar.

 

Coneixes els massatges terapèutics Mans i cor? A la majoria ens agrada que ens facin un bon massatge, però no acostumem a fer-nos aquest regal, que no és un luxe, és qüestió de permís o prioritats. Què hi ha més important que la teva salut? Tal com cuides la teva alimentació, fas exercici físic per mantenir-te en forma, parles de les teves inquietuds amb persones de confiança o professionals, etc. pots complementar aquests hàbits saludables amb un massatge terapèutic de manteniment, per anar eliminant tot allò que et pesa abans d’ esperar a que “la motxilla” estigui massa plena. Sovint estem molt en les obligacions “he de fer”…i també necessitem moments de relaxació per parar, sentir allò que amb les presses no percebem i sortir renovats.

 

 

A part dels beneficis físics com l’ augment de circulació, regeneració dels teixits, l’alliberació de tensió muscular i major mobilitat, l’alliberació d’ endorfines (hormones del benestar) que ajuden a disminuir el dolor, etc. També ajuda a reduir l’ estrès i a millorar l’ estat d’ànim. 

 

Mans i Cor és un projecte professional creat per la fisioterapeuta Elena Lázaro, jo mateixa, amb 10 anys d’ experiència en l’àmbit de la diversitat funcional i el massatge terapèutic a diferents balnearis, spa’s i centres de França i Catalunya.

 

A diferència de les mútues en les que els tractaments es basen en aparells, exercicis i el temps de teràpia manual  acostuma a ser de 10 minuts... en canvi a Mans i Cor les visites són d’ una hora de durada amb un treball manual i atenció individualitzades. Primer farem una entrevista per saber el que necessites i recollir la informació mèdica que portis (en el cas de patologies importants) i a continuació realitzarem el tractament/ massatge que millor s’adapti a les teves necessitats. En funció del motiu de la consulta pot ser convenient un seguiment més continuat que pactarem conjuntament, o bé ens podem limitar a una sessió puntual quan sentis la necessitat.  

 

T’ ofereixo un espai cuidat amb un acompanyament proper, professional i humà de prevenció i/o tractament dels desequilibris que alteren la teva salut. Com a fisioterapeuta i facilitadora de biodanza, combino la tècnica i el coneixement físic amb la gestió emocional i l’ escolta activa i empàtica, que aporten humanitat i sentit a la meva feina.   

 

A l’ apartat de massatges d’ aquesta web trobaràs alguns testimonis dels pacients que s’ han posat a les meves mans.

 

Perquè et facis una idea dels meus serveis:

·  Massatge descontracturant. Combinació de massatge profund (d'intensitat moderada o fort segons tolerància) amb tècniques de teràpia manual. Recomanat per a persones amb zones concretes de tensió/dolor/contractures que necessiten un tractament més localitzat.

 

·   Massatge antiestrès: massatge lent i profund, més suau que el descontracturant. Recomanat per cuidar el teu sistema nerviós, ajuda a calmar la tensió física i mental.

 

·    Massatge relaxant amb bols tibetans: vibració i so que harmonitzen a nivell cel·lular, emocional i mental. Aquest massatge es realitza a sobre de la roba. Recomanat per persones amb ansietat, insomni, estrès i dolor crònic.

 

Els dimarts a la tarda em trobaràs col·laborant a la clínica Health Cor, al barri de l’ Eixample de Barcelona (Metro: Verdaguer)

Els dimecres a Premià de Mar.

Properament: els dijous a L’ Hospitalet de Llobregat . 

 

Recorda també que durant aquestes dates Nadalenques i la resta de l’ any, tens a la teva disposició Vals Regal. Una opció original, útil i vivencial per aquelles persones estimades.

 

Si vols estar informat/da de les promocions que ofereixo segueix-me a les xarxes per aprofitar els descomptes ben interessants.

 

Regala/'t salut i benestar en bones mans.

Share on Facebook
Please reload

Entrades destacades

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Segueix-me
  • Facebook Basic Square
  • Icono social LinkedIn