top of page

Massatges terapèutics a Herbodietètica Coliseum: promoció 9 de juny!

Conscient de l'estil de vida modern i de moltes de les seves repercussions a nivell físic, emocional, mental i energètic, t'ofereixo aquesta oportunitat. Regala't salut i benestar.

Si tens algun dolor, notes tensió en alguna zona, et costa moure alguna zona del teu cos amb amplitud, la teva ment està molt activa, sents les cames pesades, et despertes cansat/a amb poca vitalitat… aquests són alguns motius que et poden indicar que necessites trencar amb la rutina i fer un parèntesi. Et proposo un temps per parar, sentir el teu cos i cuidar-te.

Perque provis el servei de massatges terapèutics de Mans i Cor, t’ ofereixo un dissabte de salut a Barcelona. Pren nota: el proper 9 de juny estaré oferint aquest servei a preu promocional.


En aquesta ocasió pots triar entre:

  • Massatge descontracturant d'esquena o cames. Combinació de massatge profund (d'intensitat moderada o fort segons tolerància) amb tècniques de teràpia manual. Recomanat per a persones amb zones concretes de tensió/dolor, que necessiten un tractament més localitzat.

  • Massatge antiestrès: inclou part superior de l'esquena, cap i coll. Recomanat per cuidar el teu sistema nerviós, ajuda a calmar la tensió física i mental.

  • Massatge relaxant: recomanat per les persona que els agradi rebre un massatge lent, suau i profund. Zones:

o craneopodal (cap, clatell i peus);

o esquena i braços

o combinat de cames i esquena.

  • Massatge circulatori de cames i peus. Recomanat per a persones amb alteracions de la circulació, retenció de líquids, sensació de cames pesades.

*Si tens alguna patologia és important que m'ho comentis abans de realitzar el massatge, ja que de vegades existeixen contraindicacions i així em puc adaptar a la teva necessitat.

Aquesta promoció tindrà lloc el proper 9 de juny a Herbocoliseum, amb qui inicio aquesta col·laboració.


Preu promocional: massatge de 30 minuts a 15€.


Ja pots reservar la teva cita a través de l’ enllaç:





Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page