Biodanza a la Fira de la Terra 2018

16-Jun-2018

 

 

 

El passat 22 d'abril es va celebrar com cada any, el dia de la Terra. Per 23a vegada es va realitzar la Fira de la terra a Barcelona, on pots trobar artesania, productes locals i serveis de teràpies, creixement personal, cultura, educació, ecologia... productes i activitats boniques i fetes amb amor.

 

Ja fa anys que el col·lectiu de facilitadores i facilitadors de Biodanza hi participa, ja que la Biodanza es basa en el principi de posar la vida al centre i respectar les diferents formes de vida. Per tant aquesta fira a part de ser molt agradable i interessant, ens vincula el planeta, la natura, i fa visible informació interessant que no ens expliquen a les notícies. Per cert, jo vaig conèixer així la biodanza l'any 2009, i aquest any és la primera vegada que hi col·laboro, ha estat una bonica experiència. A l’ estand hem tingut oportunitat de informar sobre els beneficis de la pràctica de biodansa, de fer xarxa i difondre els diferents grups actualment a Catalunya.

 

També vam realitzar dues sessions de Biodanza obertes a tothom, en un entorn molt acollidor. Durant una hora el llenguatge que predominava era no verbal, i tenia a veure amb el moviment del nostre cos, amb els gestos, el contacte, i les mirades que ens vinculen amb el nostre entorn, amb altres éssers dansants. Emocions que es desperten durant aquestes trobades, en l’ instant present, i queden gravades a les nostres cèl·lules.

Una bonica experiència facilitar una d’ aquestes sessions conjuntament amb la Claudia Clavel Duran, companya de formació i facilitadora amb grups a Terrassa. Va ser un regal i agraeixo a totes les persones que van venir a participar, amics i coneguts, i persones valentes o curioses, fins i tot estrangeres que van integrar-se a la sessió gràcies al llenguatge del cor (malgrat no entenguessin la nostra llengua de forma literal). I és que la biodansa ens ajuda a calmar la ment, a mirar sense judicis, a sentir empatía amb l’ altre sense necessitat de parlar.

 

Aquí en teniu una mostra de la vivència que es va crear, amb la presencia de tots i totes. Gràcies a totes les persones que ho van fer possible a nivell de gestió i organització. 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Entrades destacades

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu